Здравейте!Искам да питам на какъв принцип трябва да работи бутона, за да се отвори багажника?Когато колата е запалена и бутона се натисне трябва да се отвори ...нали?
Известие
Collapse
No announcement yet.
бутон за багажника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PEPINKOЗначи няма вариант докато колата работи багажника да се отвори!!!!
е на на моята (и не само на нея) се отваря винаги - демек симко мое се направи при желаниеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
E хайде сега нямало начин. Всеки човек с малко желание и време може да си го направи.
Според мен е направено да не се отваря при работещ двигател за да не натиснеш по погрешка бутона в движение.
На 155 като е заврян в жабката си работи винаги, защото там трудно ще го натиснеш без да искаш.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPINKOЗначи няма вариант докато колата работи багажника да се отвори!!!!
Абе за какво Ви е да отваряте багажника докато работи колата - гасите и тогава.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейвъпрос на вкус бе васе
мен лично си ме кефи да си а отварям без да я гасяAlfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
Comment